Bedrijf

Constante hoge kwaliteit, flexibiliteit en persoonlijke aandacht. Dat zijn de kenmerken van Sense of Seasons, een handels- en consumentgericht merk van plantenkwekerij P. van Geest. Van Geest is een moderne plantenkwekerij, gevestigd in Maasland. Het bedrijf is gespecialiseerd in de grootschalige productie van groenteplanten en hortensia’s. De kwekerij heeft een oppervlakte van 10 ha (waarvan 9 ha. onder glas). Voor een efficiënte en snelle afhandeling van de orders is er een verwerkingsruimte van 7.000 m2. De kas en verwerkingsruimte zijn in de huidige vorm uitgerust met de meest moderne technieken. De afdelingen zijn voorzien van eb-en-vloedvloeren. Elke afdeling beschikt over assimilatiebelichting, op de gehele tuin beschikken wij over lampen met de capaciteit van 6.000 Lux en een dubbele scherminstallatie, om zo efficiënt met energie om te kunnen gaan. 2 WKK’s zorgen ervoor dat er wordt voldaan aan de gevraagde elektriciteitsbehoefte. Met behulp van de Diamond Clear zijn we in staat om al het water te recirculeren en goede stoffen in het water te hergebruiken.

Op deze locatie is Van Geest de laatste jaren volop bezig zijn met o.a. duurzaamheid, biologische bestrijding en watermanagement tot op bacteriologisch niveau in samenwerking met Water IQ. Ook maken wij gebruik van aardwarmte. De plantenkwekerij is aangesloten bij het aardwarmte project GeoPower Oudcamp. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.geopoweroudcamp.nl.

Naast de locatie in Maasland heeft Van Geest ook een locatie in Naaldwijk. Deze locatie is 10 ha. groot inclusief onze eigen koelcel van 3000m2 en wordt gebruikt voor de op- en afkweek van onze hortensia’s.

Visie:

De groen(s)te plantenkweker.

Missie:

P. van Geest is een betrouwbare en flexibele partner in het leveren van zowel kwalitatief hoogwaardig uitgangsmateriaal in de AGF als hortensia's voor alle seizoenen en klanten. Door continue vernieuwing en samen te werken met de juiste partners zijn we een voorloper in de markt. Duurzaamheid is onze overtuiging en staat bovenaan in onze agenda.

Kernwaarden:

Betrouwbaar;
We doen wat we zeggen, we zeggen wat we doen. Betrouwbare kwaliteit is waar wij voor staan.

Flexibiliteit;
We zijn een wendbare organisatie, waardoor we in staat zijn om aan de meest uiteenlopende klantwensen te voldoen.

Samenwerken;
Intern zijn we een platte organisatie, extern zoeken we continu de verbinding met de juiste partners.

Deskundigheid.
Vanuit onze deskundigheid zijn we in staat om te blijven innoveren en vernieuwen.

Over Plkw. P van Geest

Betrouwbaar, flexibiliteit, samenwerken en deskundigheid. Dit zijn de kernwaarden van Plkw. P van Geest. Van Geest is een moderne plantenkwekerij, gevestigd in Maasland. Het bedrijf is gespecialiseerd in de grootschalige productie van groenteplanten en hortensia’s.

Connect with us

Facebook
Youtube

Follow us
Contact

Plantenkwekerij P. van Geest
Herenlaan 21
3155 DC Maasland


Tel: +31 (0) 174 52 51 50