Assortiment

Plantenkwekerij P. van Geest is gespecialiseerd in het opkweken van jonge tomaten- en paprikaplanten. Het hele proces van zaaien, enten tot en met het afleveren van de plant wordt door onze teeltspecialisten begeleid. Ze staan voor actieve communicatie met de klant, om zo een plant te creëren die aan alle wensen en eisen van de klant voldoet. Dit loopt 1 op 1 met de strategie die Plantenkwekerij P. van Geest nastreeft.

Innovatie staat bij Plantenkwekerij P van Geest hoog in het vaandel. Wij doen veel onderzoek, zodat wij snel op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en deze kunnen doorvoeren in ons opkweek proces.

Geïntegreerde opkweek met bio is een van de nieuwste mogelijkheden die Van Geest aanbiedt. Geïntegreerde bescherming is een strategie waarbij ziekten en plagen worden voorkomen en/of onderdrukt met zo min mogelijk schade voor mens, milieu en nuttige organismen.

Het bewaken van het hygiëneprotocol is een belangrijk aspect. Dit is een prioriteit die goed moet worden nageleefd. Op deze manier houden wij ons bedrijf gezond.

Over Plkw. P van Geest

Betrouwbaar, flexibiliteit, samenwerken en deskundigheid. Dit zijn de kernwaarden van Plkw. P van Geest. Van Geest is een moderne plantenkwekerij, gevestigd in Maasland. Het bedrijf is gespecialiseerd in de grootschalige productie van groenteplanten en hortensia’s.

Connect with us

Facebook
Youtube

Follow us
Contact

Plantenkwekerij P. van Geest
Herenlaan 21
3155 DC Maasland


Tel: +31 (0) 174 52 51 50